Julekalender 2014  
 
 
 

Julekalender 2015

Julekalender
 

Traditionen tro, vil der igen i år komme en julekalender på vind.dk. Nisserne arbejder på højtryk på at finde dejlige gevinster præmier til dette års julekalender.

De vil igen i år også åbne den populære juleskrab hvor du kan vinde slik, chokolade, kontanter og mange andre gode ting som er dejlige i julen.

 

Facebook

Nisserne vil holde dig orienteret via facebook, så hvis du ikke allerede liker julekalenderens side, kan du gøre det her:

 
     

Som noget nyt støtter vi Julemærkefonden med 1 kr. pr. deltager
I år støtter vi Julemærkefonden med 1 kr. pr. unik deltager i Julekalenderen 2015, op til 50.000 kr. Det initiativ vil vi gerne dele og forhåbentligt videregive, så Julemærkefonden kan få endnu flere donationer og fortsætte med deres gode arbejde for vores børn og unge i Danmark.
Læs mere her

 
Vind.dkJulemærkefonden
     
     

Tilmeld dig allerede nu
Det koster ikkke noget at deltage i vores julekalender, og du kan tilmelde dig gratis her på siden. Du kan også følge os på facebook, hvor du kan følge med i hvad du kan vinde.

Julekalenderen på vind.dk har eksisteret i mange år, og vi har lavet et lille arkiv over alle de tidligere julekalendere samt de mange heldig vindere. Du finder de tidligere julekalendere ved at klikke på de grønne knapper herunder.

Vi ses den 1. december :)

 

Tilmeld dig julekalenderen