Vind et luksus kurophold hos Skodsborg

Oplev en fantastisk weekend og bliv opvartet med det bedste af alt, hvad Skodsbrog kan tilbyde af træning, spaoplevelser, afslappende behandlinger samt lækkert og velsmagende mad.

Når du tjekker ind, får du udleveret et baderitual-kit og snack-kit inklusiv en af vores hjemmelavede smoothies. Du får også rig mulighed for at træne på de mange hold eller blot slappe af i den smukke spa - hvor masser af wellness venter.
Maden nydes i uformelle omgivelser på 3. sal med en exceptionel udsigt til skov og strand – hvor dine smagsløg bliver forført af køkkenchef, Erik Kroun. Brasseriet tilbyder også et bredt ud­valg af klassiske vine.

Held og lykke!

DELTAG HER
Konkurrencebetingelser

Det er en forudsætning for deltagelse i konkurrencen, at du giver samtykke til at blive kontaktet af Verdo Go Green A/S via telefon og e-mail vedrørende nyheder, tilbud og gode råd om el.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes med markedsføring via telefon og e-mail.

 
Vinderen af luksusopholdet på Skodsborg udvælges den 17.01.2018,
Vinderen kontaktes direkte. pr. mail


Hvis du ønsker at tilbage kalde dit samtykke, så skriv til kundeservice@vind.dk. Skriv navn og e-mail adresse du ønsker tilbage kaldt i mailen samt "Tilbagekald samtykke til Verdo" i emnelinien.
 
Verdo
 
Hos Verdo har vi en klar holdning
– derfor arbejder vi hver dag for mere grøn energi og bættredygtige løsninger
Verdo er en moderne virksomhed med fokus på både fornyelse men også omtanke. Vi arbejder hver dag målrettet på at blive Danmarks grønneste og mest effektive energikoncern.

Vores ambition er at udvikle de mest profitable og bæredygtige løsninger.

Vi tager et samlet ansvar for klima og miljø og hos Verdo går samfundsansvar og forretning hånd i hånd.

Vores ambition er at udvikle de mest profitable og bæredygtige løsninger.

Vi tager et samlet ansvar for klima og miljø og hos Verdo går samfundsansvar og forretning hånd i hånd.